Eğitim danışmanlık bürosu nasıl açılır sorusu son zamanlarda çok sık sorulmaya başlandı. Çünkü günümüzde birçok öğrenci eğitim danışmanına ihtiyaç duyuyor. Yurtdışına çıkmak öğrenciler genelde ihtiyaç duyuyor. Çünkü yurtdışında ne gibi sorunlarla karşılaşacaklarını bilmedikleri için daha fazla ihtiyaç duymaktadırlar. Türkiye için ise ihtiyaç duyan öğrenciler üniversiteye hazırlanan öğrencilerdir. Hangi üniversiteyi ya da hangi bölümü seçeceği konusunda kafası karışanlar soluğu eğitim koçlarının yanında alırlar. Ki bu iyi bir şeydir ihtiyaç duyulmak bir öğrenciye yardımcı olmak ve onun geleceğini şekillendirmeniz sizin elinizde. Eğitim danışmanlığı mesleği size kolay gibi görünse de meşakkatli bir iştir. Öğrencilerin ne istediğini anlamaya çalışmak kadar komplike bir durum daha yoktur sanıyoruz ki.
Eğitim danışmanlık Bürosu Nasıl Açılır?
Peki danışmanlık açmak ve danışman olmak için neler yapmalıyız? danışmanlık bürosu nasıl açılır dan önce eğitim danışmanlığı sertifikanızı aldıktan sonra adli sicil kaydı, kimlik fotokopisi, iş yeri kontratı ve ortaklık sözleşmesi ile birlikte muhasebeciye gitmeniz gerekmektedir. Muhasebeci sonrasında sizin adınıza resmi işlemleri başlatacaktır.danışmanlık bürosu nasıl açılır için4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun, 4857 sayılı iş kanunu, 28592 sayılı özel istihdam büroları yönetmeliğine ve ayrıca meslek ile ilgili yürürlükte olan kanun, tüzük, yönetmelik ve diğer mevzuatlara kişinin uyması gerekmektedir.

Eğitim danışmanlık Bürosu Açmanın Şartları Nelerdir?
Eğitim danışmanlık bürosu nasıl açılır
ve şartları nelerdir bunlar güncel olarak takip edilmelidir. Bu durum her yıl farklılık gösterebilir. Eğitim danışmanlık merkezi yönetmeliğini çok iyi araştırmalısınız ve bilmelisiniz. Aynı zamanda eğitim danışmanlığı sertifikası almak zorundasınız. Eğitim ve öğrenci danışmanlığı hakkında çalışmalar yapıp kendinizi geliştirmeli adınızı herkese söz ettirmelisiniz. danışmanlık bürosu nasıl açılır için kağıt evrakları gerekir. Adli sicil kaydı, kira kontratı, kimlik fotokopisi ve eğer ortağınız varsa ortaklık sözleşmesi gerekiyor. Eğitim danışmanlığı sertifikası aldıktan sonra ofisi açmak için edindiğini bu belgelerle muhasebeciye gitmeniz gerekiyor. Muhasebeci sizin adınıza tüm işlemlerinizi kolaylıkla başlatacaktır. Bunların maliyeti ofisin kirasına aldığınız ofis malzemelerine ve ofiste çalıştırdığınız kişi sayısına göre değişiklik gösterecektir

Sata Eğitim Koçluğu, konuyla ilgili sizlere en kaliteli hizmeti vermektedir. Bilgi almak için bize ulaşın!

Diğer konular ile ilgili buraya tıklayınız.

İletişim Bilgilerimiz

Çağrı Merkezi: 0850 241 86 16
Whatsapp – Viber Hattı: +389 75 471 995
E-posta: [email protected]
Instagram: sataegitim
Facebook: makedonyauniversitekayit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir